Oktatási tananyagA SENSES projekt társadalmi vállalkozóknak szóló online tananyaga angol nyelven készült el. Prezentációk, szakértői és jó gyakorlat videók segítik az egyéni tanulást, amelyekkel mindenki a saját sebessége szerint haladhat.

Az angolul nem, vagy nem annyira jól beszélők érdekében a prezentációk többségének elkészítettük a magyar változatát is. A magyar PowerPoint prezentációk az angol felületen érhetőek el, az adott modulnál "The presentation in Hungarian" link alatt tölthetőek le. A holnap használatához egyébiránt készítettünk egy útmutatót is, amelyet IDE kattintva érhető el. 

Az angol felület megnyitásához, kérem kattintson a lenti gombra. 


 


A SENSES projekt keretében az online tananyag mellett további fejlődési, tanulási lehetőséget is kínálunk. Ha szeretne személyre szabott, a saját tervezett vagy már működő vállalkozása problémáira reflektáló segítséget is kapni, akkor részt vehet személyes tanácsadáson is. Az első 10 jelentkezőnek tudjuk kínálni ezt a lehetőséget, ahol a NESsT trénerei külső szakértők segítségével testre szabottan tudnak foglalkozni a jelentkezők problémáival. Ezen kívül segítünk összekapcsolódni szakértőkkel, sikeres társadalmi vállalkozásokkal is, ezáltal bővíthetik az online képzésben résztvevők az üzleti lehetőségeiket.

Bővebb információ illetve jelentkezés: zslaczko@nesst.org illetve bkovacs@nesst.org

Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.